sâmbătă, 27 mai 2017

VEGETA- cu adevarat EXPERT in GRILL

    Cand ne gandim la o friptura frageda si aromata, indiferent daca e facuta la gratar, la tigaia grill sau la cuptor, ne gandim la marinare.
Ce este marinarea?
Marinarea carnii este un procedeu de  aromatizare si fragezire a carnii inainte de a fi gatita sau pentru a fi conservata pentru perioade scurte de timp.
Marinada sau baitul este amestecul puternic aromatizant in care se introduce carnea.
De ce sa alegi marinarea?
Avantajele sunt multe si… gustoase
In primul rand carnea capata un nou gust, imbogatit de aromele plantelor si condimentelor folosite – iar gusturile sau mirosurile specifice, usor neplacute (carnea de iepure, oaie, capra) se pot atenua considerabil. Carnea marinata ramane suculenta si e mai digerabila. Timpul de preparare se reduce considerabil.
In plus, poti conserva carnea pentru  timp scurt. Daca nu ai avut timp sa gatesti carnea lasata la marinat pentru cateva ore, o poti lasa peste noapte si o gatesti a doua zi.
Cat timp se marineaza diverse tipuri de carne?
Cu marinadele clasice, pregatite ad-hoc, timpii de marinare la rece pot varia intre 30 minute (fileuri mici de peste)  si 8 ore (rata, gasca).
Si cum timpul este pretios, iar noi suntem pretentiosi, VEGETA – EXPERT in GRILL– a venit in sprijinul nostru si ne ofera un total de 5 produse dedicate,  condimente lichide pentru marinare (75 ml):
• Vegeta Grill condiment lichid cu bere pentru marinare
• Vegeta Grill condiment lichid barbeque pentru marinare
• Vegeta Grill condiment lichid picant pentru marinare
• Vegeta condiment lichid universal pentru marinare
• Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare

Un plic de marinada de 75ml este suficient pentru 500g carne. Se pregateste carnea. Se agita plicul, se toarna marinada peste carne, se acopera cu folie alimentară, pentru ca aromele să se pătrundă cât mai bine, se pune la rece si se lasa la marinat 30 minute. Da, ati vazut bine 30 minute! Indiferent de tipul de carne ce urmeaza a fi pregatit, porc, pui, curcan, miel, vita, oaie, rata, gasca, peste, timpul de marinare este acelasi …30 minute!!!
Ideală pentru toate tipurile de carne, marinada este detaliul care face diferența între o mâncare bună si una fantastică, oferind un gust unic oricărui preparat. Datorită marinarii preparatele devin mai gustoase, au un plus de aromă si culoare, sunt mai suculente si se gătesc mai rapid.

Vegeta Grill Condiment lichid Barbeque pentru Marinare contine ardei gras macinat si afumat, usturoi uscat si ceapa. Se combina perfect cu preparatele traditionale la gratar, in special cu carnea.
Vegeta Grill Condiment lichid Picant pentru Marinare contine ingrediente atent selectionate. Ardei iute, coriandru, ghimbir, ceapa uscata, usturoi uscat, telina uscata, ardei gras, boia dulce, piper negru si foi de dafin. Rezultatul final din farfurie va avea un gust picant fantastic. Se combina perfect cu preparatele traditionale la gratar, in special cu cotletele de porc cu os.

Vegeta Condiment lichid cu Usturoi pentru Marinare-  combinatia inovatoare de vin alb, mustar, otet din vin si 10% usturoi pisat.  Aceasta marinada va completa excelent gustul carnii sau al pestelui.
Vegeta Condiment lichid Universal pentru Marinare - ideal pentru toate tipurile de carne, indiferent ca e ceafa de porc, costite, copanele de pui sau kebap. Poate fi folosit chiar si la prepararea gulasului, a papricasului – detaliul care face diferenta
Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere pentru Marinare ideal pentru gratar, dar si pentru  gulas, carne fiarta sau mancaruri cu legume.
Toate au un numitor comun …sau mai multe:
  • Da suculenta mancarurilor de pe gratar
  • Gustul grozav, irezistibil al preparatelor la gratar
  • Marinare in doar 30 de minute,
  • Fara potentiatori de arome sau arome artificiale
  • Numai ingrediente naturale de cea mai buna calitate
  • Ambalaj cu utilizare practica                                                                                                                                                                                                                                                                 Ce mai ramane de facut? Iti suni prietenii, aduci carnea, incingi gratarul si sa inceapa petrecerea! 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu